Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Friday, December 23, 2011

ORDER : student2 UITM untung bawak PULANG cuti sem

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 2:39 PM 0 comments
yang nie sume order dr student uitm DUNGUN..
sume nye nak wat balik kat adik2, emak, ayah kat kampung..
coklat kan simbol LOVE ~
huhu

capik yang order nie untuk adeq die ~


order dr Aisyah ~




nadiah kamarludin order untuk ADEQ FUAD, bff NADIA and makan sendiri ~
huhu
^-^

YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 014 523 3972

ffuuuhhhh... PANAS, PANAS ~_~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 2:13 PM 0 comments
ape yang panas tu ekk?
huhu
nak bg taw la yang Kedai Cokelat Berkelip skarang nie da ade product baru yang memang sesuai kalau nak wat hantaran pertunangan / perkahwinan..
kalu nak bagi sebagai cenderahati pon boley jugak..
macam nak bg kat lecturer ker, keluarga mertua ker, orang kenamaan ker dll..
nak bg as gift untuk kawan2 kawen pon cun jugak kan ~
huhu

WARNA + BILANGAN BUNGA BOLEY PILIH SENDIRI YEEEEE ~

harga???
SPECIAL PRICE !!!

CUME RM45 UNTUK 20 BATANG..(at least)
(+RM2 per batang kalau nak tambah)
p/s : skali dengan tag. anda boley request nak tulis ape2 jer...











YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 014 523 3972


Friday, December 16, 2011

Special order + DELIVERY to Nurul Nasirah dari Fariz

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 5:03 PM 0 comments
special order dr Fariz kepada si buah hati beliau, NURUL NASIRAH GHAZALI..
terkejut die mase dapat special gift 4 their anniversary...
moga kekal ke anak cucu !
p/s : nak kawen nati boley la tempah hantan + doorgift dengan Kedai Cokelat Berkelip kan?? ^-^



25 pcs Praline choc..
wording : 3 WORDS
2 HEARTS
1 LOVE
so sweeetttttt ~


plus lak ngan bouquet roses + bunga plastik
SANGAT ROMANTIK !!!!





sorry lambat wat enrty nie ye Fariz ~
thax sbb order !!!!


Friday, December 2, 2011

Alhamdullilah REZEKI HARI ANNIVERSARY KEDAI COKELAT BERKELIP.

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 7:32 PM 0 comments
kami akan bersame dengan berpuluh-puluh* young entrepreneur akan berjual la kat TTC(Terengganu Trade Centre) kat blakang Mydin Mall jer .
pada 9, 10, 11 DISEMBER 2011 .
10 PAGI - 10 MALAM..
sesape yang berdekatan boley la datang yep..
kami gigih nie dari Dungun travel ke Kuala Terengganu semata-mata untuk program nie..
thax a lot to Syahida Riyadzi, 1 of the student in UMT. juga merangkap kawan kami.
1st time dapat join event yang besar cam nie, mcm seronok kan..
datang la beramai2 yee ~



huhu ~
nie la contoh flyers dari kami.
munhkin akan diedarkan di sekitar DUNGUN mulai ari ahad / isnin nti ~
mari, mari, mari ~

p/s : kalu mau katalog dari Kedai Cokelat Berkelip, inbox ye kat FB Kedai CokelatBerkelip ~


Wednesday, November 30, 2011

ORDER : Tieyy Ahmed, Siti Mutiah, Hasnita and Abg Joe ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:41 PM 0 comments


yg nie Tieyy Ahmed order ~


order Mutiah ~




nie la gerangan coklat yang Abg Joe tempah untuk Eyhan ~


Order dr my BIGGEST Sis Angelina Mohd Anuar~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:24 PM 0 comments

ini die kakak besar sy !
name glamer die MADAME POISSE..
nie BLOG die..
CUUNNNN ~
order 50 BATANG OREO L0LICH0C !
sangat ser0n0k la opismate die nanti kan ~
TQ ACHE SBB ORDER !!





Tuesday, November 29, 2011

order : Special Choc dr customer ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 8:30 PM 0 comments
order dr Kak Azna untuk Besday mum die ~
jaoh dtg dr Kaunatan sbb nak pick up choc nie ~


yang nie order dr kak Nani dari Bentong... ~



order dr Rohayunizal untuk die ngan Bf nye ~
sedap wo0o . . . .


yang nie lak puan partner yang tempah..
Effa untuk sepupu yang dpt 5A dlm UPSR die ari tu ~
TAHNIAH FAHMI !




Friday, December 23, 2011

 ORDER : student2 UITM untung bawak PULANG cuti sem


yang nie sume order dr student uitm DUNGUN..
sume nye nak wat balik kat adik2, emak, ayah kat kampung..
coklat kan simbol LOVE ~
huhu

capik yang order nie untuk adeq die ~


order dr Aisyah ~




nadiah kamarludin order untuk ADEQ FUAD, bff NADIA and makan sendiri ~
huhu
^-^

YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 014 523 3972

 ffuuuhhhh... PANAS, PANAS ~_~


ape yang panas tu ekk?
huhu
nak bg taw la yang Kedai Cokelat Berkelip skarang nie da ade product baru yang memang sesuai kalau nak wat hantaran pertunangan / perkahwinan..
kalu nak bagi sebagai cenderahati pon boley jugak..
macam nak bg kat lecturer ker, keluarga mertua ker, orang kenamaan ker dll..
nak bg as gift untuk kawan2 kawen pon cun jugak kan ~
huhu

WARNA + BILANGAN BUNGA BOLEY PILIH SENDIRI YEEEEE ~

harga???
SPECIAL PRICE !!!

CUME RM45 UNTUK 20 BATANG..(at least)
(+RM2 per batang kalau nak tambah)
p/s : skali dengan tag. anda boley request nak tulis ape2 jer...











YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 014 523 3972


Friday, December 16, 2011

 Special order + DELIVERY to Nurul Nasirah dari Fariz


special order dr Fariz kepada si buah hati beliau, NURUL NASIRAH GHAZALI..
terkejut die mase dapat special gift 4 their anniversary...
moga kekal ke anak cucu !
p/s : nak kawen nati boley la tempah hantan + doorgift dengan Kedai Cokelat Berkelip kan?? ^-^



25 pcs Praline choc..
wording : 3 WORDS
2 HEARTS
1 LOVE
so sweeetttttt ~


plus lak ngan bouquet roses + bunga plastik
SANGAT ROMANTIK !!!!





sorry lambat wat enrty nie ye Fariz ~
thax sbb order !!!!


Friday, December 2, 2011

 Alhamdullilah REZEKI HARI ANNIVERSARY KEDAI COKELAT BERKELIP.


kami akan bersame dengan berpuluh-puluh* young entrepreneur akan berjual la kat TTC(Terengganu Trade Centre) kat blakang Mydin Mall jer .
pada 9, 10, 11 DISEMBER 2011 .
10 PAGI - 10 MALAM..
sesape yang berdekatan boley la datang yep..
kami gigih nie dari Dungun travel ke Kuala Terengganu semata-mata untuk program nie..
thax a lot to Syahida Riyadzi, 1 of the student in UMT. juga merangkap kawan kami.
1st time dapat join event yang besar cam nie, mcm seronok kan..
datang la beramai2 yee ~



huhu ~
nie la contoh flyers dari kami.
munhkin akan diedarkan di sekitar DUNGUN mulai ari ahad / isnin nti ~
mari, mari, mari ~

p/s : kalu mau katalog dari Kedai Cokelat Berkelip, inbox ye kat FB Kedai CokelatBerkelip ~


Wednesday, November 30, 2011

 ORDER : Tieyy Ahmed, Siti Mutiah, Hasnita and Abg Joe ~




yg nie Tieyy Ahmed order ~


order Mutiah ~




nie la gerangan coklat yang Abg Joe tempah untuk Eyhan ~


 Order dr my BIGGEST Sis Angelina Mohd Anuar~



ini die kakak besar sy !
name glamer die MADAME POISSE..
nie BLOG die..
CUUNNNN ~
order 50 BATANG OREO L0LICH0C !
sangat ser0n0k la opismate die nanti kan ~
TQ ACHE SBB ORDER !!





Tuesday, November 29, 2011

 order : Special Choc dr customer ~


order dr Kak Azna untuk Besday mum die ~
jaoh dtg dr Kaunatan sbb nak pick up choc nie ~


yang nie order dr kak Nani dari Bentong... ~



order dr Rohayunizal untuk die ngan Bf nye ~
sedap wo0o . . . .


yang nie lak puan partner yang tempah..
Effa untuk sepupu yang dpt 5A dlm UPSR die ari tu ~
TAHNIAH FAHMI !




 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez