Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Saturday, July 21, 2012

Chocolate : Special Choc with Coffee Beans

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:49 AM 0 comments
chocolate yang sedap dan CANTEKKK !!
cuma rm22 jer..
untuk yang tersayang sebagai present bulan puasa nie pon cun ~
~ enjoy viewing ~











Tuesday, July 17, 2012

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:58 PM 0 comments
haishhh..
da berhabuk rase nye blog KCB nie.. Lama sangat kan admin tak menulis kat sini. Nak buat macam mana kan, busy dengan chocolate yang  orang tempah lagi, dengan study lagi. Itu belum kira dengan masalah rumah tangga lagi...hihihi(belom berlaki lagi oke)..
oke, sekarang masa nak menayangkan chocolate..










Saturday, July 21, 2012

 Chocolate : Special Choc with Coffee Beans


chocolate yang sedap dan CANTEKKK !!
cuma rm22 jer..
untuk yang tersayang sebagai present bulan puasa nie pon cun ~
~ enjoy viewing ~











Tuesday, July 17, 2012


haishhh..
da berhabuk rase nye blog KCB nie.. Lama sangat kan admin tak menulis kat sini. Nak buat macam mana kan, busy dengan chocolate yang  orang tempah lagi, dengan study lagi. Itu belum kira dengan masalah rumah tangga lagi...hihihi(belom berlaki lagi oke)..
oke, sekarang masa nak menayangkan chocolate..










 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez