Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Sunday, February 24, 2013

ORDER : Yusliza + Taufik

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:23 AM 0 comments
Assalamualaikum

Hye2, Februari bulan yang sangat bizi au. Banyak kek kahwin, kek birthday, kek hantaran, kekekekekekeke.
Alhamdullilah dengan rezeki ni. Moga2 lebih maju hendaknya :)
AMEENNNNN

Tuan tanah saja la nak tayang gambar2 yang siang tadi tuan tanah setting kek kahwin :)
Yusliza + Taufik Kampung Alur Tembesu 23 Februari 2013 Pink Purple

Pakej yang Yusliza pilih :-
~ 1 biji Rainbow cake 8inci
~ 1 biji Sponge Cake 11inci
~ 100 biji Cupcakes
~ 100 biji Doorgift Oreo Golden-based
~ 16 biji Cupcakes hantaran Fondant
~  6 Triffles in Jar untuk meja pengantin












nak cari kek yang murah dan sedap area dungun / terengganu
jum follow
yuyu - 0111 993 4336

ORDER : Kak Shina (Kemasik) Doorgift + Kek untuk Birthday Dye Sarah :)

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:01 AM 0 comments
Assalamualaikum

hye u olls,
Weekend2 macam ni memang tuan tanah bizi sikit dengan order2 dari customers ni. Jadi payah la sikit nak update blog ngan update Facebook tuan tanah ni. Yang sempat balas pon yang ade naik notification kat BlackBerry buruk tuan tanah tu jer la.

Oke2, ini order dari Kak Shina yang stay kat Kemasik, Kemaman. rumah dia dekat sangat dengan Mesra Mall tu. 
Ini order untuk Birthday anaknya dengan nickname Dye Sarah :)
Majlisnya buat pada 23 Feb.

Jadi, Kak Shina order certain doorgift untuk bagi kat kawan2 Sarah yang datang tu nanti. Antaranya 50btg Lolichoc, 50 bunjut Oreo Bunjut, 50biji Cupcakes Choc Moist + 20biji Mini Pavlova. Lepas tu cake Choc Moist + Kit Kat + Fondant deco dengan cake Butter


choc moist cake + butter cake

mini pavlovaaaaaaaaa

doorgifts




nak cari kek sedap dan murah,
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

Tuesday, February 19, 2013

ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:38 AM 0 comments
Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:12 AM 0 comments
Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

ORDER : Kek Kahwin Rainbow + Cuppies yang cumilll

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 9:55 AM 0 comments
Assalamualaikum

Bulan Februari bulan yang banyak orang buat kenduri kahwin kan. Sekali bukak FaceBook jer ramai giler yang post pasal pergi kenduri kahwin. Tuan tanah ape lagi, terus meningkatkan tahap kejelousan yang tinggi, lantas terus upload gambar pergi kenduri jugak. HEHE

Ini kenduri kakak kepada member Tuan tanah tau. Nama dia Ekin. Dia stay kat Kemasik, ala, area Mesra Mall tu. Kakak nya berkenan dengan kek kahwin yang before ni Tuan tanah pernah buat. Then, die sangat berminat dengan kek RAINBOW yang marvelleous nak mampus ni :p

Majlis nya berlangsung pada 9hb Februrari 2013

Tekun giler menyusun ni :p


Ini semua POYOOO

Kek Kahwin yang Cantik, Menawan, memang the BOOM


nak cari kek yang murah di area Dungun / Terengganu,
jum follow :)
any order, 0111 993 4336 - yuyu
 
 



ORDER : Rainbow Cake Cheese Frosting dari Kak Aishah

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 9:33 AM 0 comments
Assalamualaikum

hye haters and followers Kedai Cokelat Berkelip sekalian :)

Saja nak tayang order dari kak Aishah Mohamad yang kerja kat Ehtylene Kerteh ni. Tuan tanah sokmo pergi delivery kek kat sana ni. Jadi indirectly kenal la dengan staff2 kat sana macam kak Asma, kak Ros ngan kak Zana, cuma Polis Bantuan tu jer yang tak kenal lagi dengan Tuan tanah ni. Kurang vogue la tu.HAHA

Ini rainbow cake 6inci, Kak Aishah request nak cover dengan Cheese Frosting and nak warna Merah, Cream dengan Hijau je untuk dia punya layer cake tu. Kak Aishah ni ade bagi banyak jugak contoh kek yang die berkenan and die suruh tuan tanah buat ikot gabungan picture tu.
Untuk birthday katanya and nak buat balik Kelantan.

tq kak Aishah :)




nak cari kek yang murah di area Dungun / Terengganu,
jum follow :)
any order, 0111 993 4336 - yuyu

Red Velvet in Cuppies yang Comessss

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 9:17 AM 0 comments






Assalamualaikum

morning everibadi
urmm, tuan tanah rasakan kena buat 1 hari yang terbaik la untuk update blog kesayangan tuan tanah. Haisshh, asyik bizi jer memanjang masa bila la nak spent masa nak buat hari2 n3 pasal kek dengan coklat kan.

Ok, sekarang waktu untuk menjamu mata-mata ye. new product jugak la dalam Kedai Cokelat Berkelip ni sekarang 
RED VELVET IN CUPPIES !

Sangat yumiieeessttt oke

available dalam kuantiti :
~ 6 pcs
~ 12 pcs
~ 16pcs

                                                                                                                 any order ?
                                                                        0111 993 4336 - yuyu



berpicnik dengan RED VELVET CUPPIES



sangat sesuai untuk buat hantaran :)




Tuesday, February 5, 2013

Happy Anniversary sis :)

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:58 PM 0 comments
ini kek yang diorder oleh sis Nur Dalila :)
lecturer uitm yg baru transfer ke dungun ni...
untuk 2nd anniversary nya, nak buat rainbow cake ni...
^_^

TARAAAAAA, INILAH HASILNYA :)

TEMPAHAN : 0111 993 4336 - YUYU :)

KEMBALI LAGI :))

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:20 PM 0 comments
HELLOW2 :))

Selepas da banyak sangat bergaduh dengan tepung, sekarang ni baru la ade sikit masa nak berbloggong balik. Owhhh, sangat busy dengan order dari customers untuk macam2 occasion sekarang. Al-maklum la kan, da start buat kek ni, lain la sikit masa yang kene contribute nak buat kek dengan coklat ini. Alhamdullilah dengan rezeki masa tengah cuti semester ini, banyak orang order especially untuk birthday dengan bertunang / kahwin.

JUM CUCI-CUCI MATA SIKIT :)

Blueberry cake :)

choc moist cake + ganache

choc moist cake + kit kat + strawberry

cupcakes fondant untuk hantaran :)

rainbow cake !
HB Bro

choc moist cake untuk BFF Birthday

blueberry cake :))

cupcakes + fondant

birthday cake choc moist + anniversary skali

rainbow cake + m&m + kit kat





Sunday, February 24, 2013

 ORDER : Yusliza + Taufik


Assalamualaikum

Hye2, Februari bulan yang sangat bizi au. Banyak kek kahwin, kek birthday, kek hantaran, kekekekekekeke.
Alhamdullilah dengan rezeki ni. Moga2 lebih maju hendaknya :)
AMEENNNNN

Tuan tanah saja la nak tayang gambar2 yang siang tadi tuan tanah setting kek kahwin :)
Yusliza + Taufik Kampung Alur Tembesu 23 Februari 2013 Pink Purple

Pakej yang Yusliza pilih :-
~ 1 biji Rainbow cake 8inci
~ 1 biji Sponge Cake 11inci
~ 100 biji Cupcakes
~ 100 biji Doorgift Oreo Golden-based
~ 16 biji Cupcakes hantaran Fondant
~  6 Triffles in Jar untuk meja pengantin












nak cari kek yang murah dan sedap area dungun / terengganu
jum follow
yuyu - 0111 993 4336

 ORDER : Kak Shina (Kemasik) Doorgift + Kek untuk Birthday Dye Sarah :)


Assalamualaikum

hye u olls,
Weekend2 macam ni memang tuan tanah bizi sikit dengan order2 dari customers ni. Jadi payah la sikit nak update blog ngan update Facebook tuan tanah ni. Yang sempat balas pon yang ade naik notification kat BlackBerry buruk tuan tanah tu jer la.

Oke2, ini order dari Kak Shina yang stay kat Kemasik, Kemaman. rumah dia dekat sangat dengan Mesra Mall tu. 
Ini order untuk Birthday anaknya dengan nickname Dye Sarah :)
Majlisnya buat pada 23 Feb.

Jadi, Kak Shina order certain doorgift untuk bagi kat kawan2 Sarah yang datang tu nanti. Antaranya 50btg Lolichoc, 50 bunjut Oreo Bunjut, 50biji Cupcakes Choc Moist + 20biji Mini Pavlova. Lepas tu cake Choc Moist + Kit Kat + Fondant deco dengan cake Butter


choc moist cake + butter cake

mini pavlovaaaaaaaaa

doorgifts




nak cari kek sedap dan murah,
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

Tuesday, February 19, 2013

 ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella


Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


 ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor


Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

 ORDER : Kek Kahwin Rainbow + Cuppies yang cumilll


Assalamualaikum

Bulan Februari bulan yang banyak orang buat kenduri kahwin kan. Sekali bukak FaceBook jer ramai giler yang post pasal pergi kenduri kahwin. Tuan tanah ape lagi, terus meningkatkan tahap kejelousan yang tinggi, lantas terus upload gambar pergi kenduri jugak. HEHE

Ini kenduri kakak kepada member Tuan tanah tau. Nama dia Ekin. Dia stay kat Kemasik, ala, area Mesra Mall tu. Kakak nya berkenan dengan kek kahwin yang before ni Tuan tanah pernah buat. Then, die sangat berminat dengan kek RAINBOW yang marvelleous nak mampus ni :p

Majlis nya berlangsung pada 9hb Februrari 2013

Tekun giler menyusun ni :p


Ini semua POYOOO

Kek Kahwin yang Cantik, Menawan, memang the BOOM


nak cari kek yang murah di area Dungun / Terengganu,
jum follow :)
any order, 0111 993 4336 - yuyu
 
 



 ORDER : Rainbow Cake Cheese Frosting dari Kak Aishah


Assalamualaikum

hye haters and followers Kedai Cokelat Berkelip sekalian :)

Saja nak tayang order dari kak Aishah Mohamad yang kerja kat Ehtylene Kerteh ni. Tuan tanah sokmo pergi delivery kek kat sana ni. Jadi indirectly kenal la dengan staff2 kat sana macam kak Asma, kak Ros ngan kak Zana, cuma Polis Bantuan tu jer yang tak kenal lagi dengan Tuan tanah ni. Kurang vogue la tu.HAHA

Ini rainbow cake 6inci, Kak Aishah request nak cover dengan Cheese Frosting and nak warna Merah, Cream dengan Hijau je untuk dia punya layer cake tu. Kak Aishah ni ade bagi banyak jugak contoh kek yang die berkenan and die suruh tuan tanah buat ikot gabungan picture tu.
Untuk birthday katanya and nak buat balik Kelantan.

tq kak Aishah :)




nak cari kek yang murah di area Dungun / Terengganu,
jum follow :)
any order, 0111 993 4336 - yuyu

 Red Velvet in Cuppies yang Comessss








Assalamualaikum

morning everibadi
urmm, tuan tanah rasakan kena buat 1 hari yang terbaik la untuk update blog kesayangan tuan tanah. Haisshh, asyik bizi jer memanjang masa bila la nak spent masa nak buat hari2 n3 pasal kek dengan coklat kan.

Ok, sekarang waktu untuk menjamu mata-mata ye. new product jugak la dalam Kedai Cokelat Berkelip ni sekarang 
RED VELVET IN CUPPIES !

Sangat yumiieeessttt oke

available dalam kuantiti :
~ 6 pcs
~ 12 pcs
~ 16pcs

                                                                                                                 any order ?
                                                                        0111 993 4336 - yuyu



berpicnik dengan RED VELVET CUPPIES



sangat sesuai untuk buat hantaran :)




Tuesday, February 5, 2013

 Happy Anniversary sis :)


ini kek yang diorder oleh sis Nur Dalila :)
lecturer uitm yg baru transfer ke dungun ni...
untuk 2nd anniversary nya, nak buat rainbow cake ni...
^_^

TARAAAAAA, INILAH HASILNYA :)

TEMPAHAN : 0111 993 4336 - YUYU :)

 KEMBALI LAGI :))


HELLOW2 :))

Selepas da banyak sangat bergaduh dengan tepung, sekarang ni baru la ade sikit masa nak berbloggong balik. Owhhh, sangat busy dengan order dari customers untuk macam2 occasion sekarang. Al-maklum la kan, da start buat kek ni, lain la sikit masa yang kene contribute nak buat kek dengan coklat ini. Alhamdullilah dengan rezeki masa tengah cuti semester ini, banyak orang order especially untuk birthday dengan bertunang / kahwin.

JUM CUCI-CUCI MATA SIKIT :)

Blueberry cake :)

choc moist cake + ganache

choc moist cake + kit kat + strawberry

cupcakes fondant untuk hantaran :)

rainbow cake !
HB Bro

choc moist cake untuk BFF Birthday

blueberry cake :))

cupcakes + fondant

birthday cake choc moist + anniversary skali

rainbow cake + m&m + kit kat





 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez