Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Saturday, March 31, 2012

ORDER : yang sangat kalut ni - 31 March 2012

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 7:25 PM 0 comments
fuuhhh, sangat2 kalut nye hari nie.. selamat la kan ari nie ari sabtu.. cuti skolah lagi.. assignment da siap semalam sebab mmg x buat coklat da kan malam tu..
nak di jadikan cerita nya la kan, SALAH TENGOK DATE !!
ade sorang customer tu kan die nie nak untuk hari sabtu, tp tertulis ari khamis.. selamat la admin nie amek la langkah yang berhati2, sbb call dulu customer tu.. then die ckp nak ari sabtu.. tp yg jd kalu, ari jumaat baru pererasan yang STOCK COKLAT HABIS T-T...
jd nie la hasil die ~
nie order dr Aten

new2, 18biji choc ~




Friday, March 30, 2012

CHOCOLATE : Special Choc with Coffee Beans

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 4:22 PM 0 comments
antara chocolate yang paling feymes + paling ramai suke order..

coklat nie mmg cantek sangat taw..
sesuai la sangat nak bg kat yang tersayang, hantaran dll....


boley wat makan ramai2 nie..
sbb ade byk coffee beans...
jangan berebut yeeee ~

HARGA CUMA RM22




















Saturday, March 31, 2012

 ORDER : yang sangat kalut ni - 31 March 2012


fuuhhh, sangat2 kalut nye hari nie.. selamat la kan ari nie ari sabtu.. cuti skolah lagi.. assignment da siap semalam sebab mmg x buat coklat da kan malam tu..
nak di jadikan cerita nya la kan, SALAH TENGOK DATE !!
ade sorang customer tu kan die nie nak untuk hari sabtu, tp tertulis ari khamis.. selamat la admin nie amek la langkah yang berhati2, sbb call dulu customer tu.. then die ckp nak ari sabtu.. tp yg jd kalu, ari jumaat baru pererasan yang STOCK COKLAT HABIS T-T...
jd nie la hasil die ~
nie order dr Aten

new2, 18biji choc ~




Friday, March 30, 2012

 CHOCOLATE : Special Choc with Coffee Beans


antara chocolate yang paling feymes + paling ramai suke order..

coklat nie mmg cantek sangat taw..
sesuai la sangat nak bg kat yang tersayang, hantaran dll....


boley wat makan ramai2 nie..
sbb ade byk coffee beans...
jangan berebut yeeee ~

HARGA CUMA RM22




















 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez