Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Wednesday, October 19, 2011

new design, new product, GERENTI SPECIAL PUNYA !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 9:06 PM 0 comments
nie contoh design yang baru..
yeeee, x percaya??

MEMANG SEJAMBAK BUNGA !!

cantik, menarik, romantik dan SEDAP !
bau jugak sedap taw..
sangat manis semanis senyuman orang yang menerima nya ~

PRICE??
10 KUNTUM RM20, 20 KUNTUM RM32...
harga ini hanya untuk 5 yang TERAWAL SAHAJA !!

warna anda boleh pilih sendiri ~

normal price :
~ 10 kuntum, rm28
~ 20 kuntum, rm40







BERKENAN ?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699


Saturday, October 15, 2011

Design Chocolate yang BARU untuk HANTARAN !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:32 PM 0 comments
Kami telah memerah otak kami yang x brape nak biji dengan mendesignkan 1 set hantaran untuk anda !
beli dengan kami dan hanya letakkan di atas pahar sahaja..
simple..
kami sedia untuk menerima tempahan dari anda di luar sana..

hantaran ini mungkin akan di display atau dipertontonkan di KEDAI BUNGA USRAH !

coklat di dalam bakul yang cantik dan berbunga..
sepadan dengan hati pengantin yang sedang berbunga di atas pelamin..
contain :
2 pcs chocolate bar (untuk tulis nma, max 5 huruf)
2 pcs oreo chocolate (bride & groom)
8 pcs roses
10 pcs wrapped love chocolate
4 botol ribena sparkling

free gift : 3 batang bunga dari kaen felt ! yang chomel kat tengah 2



HARGA??
CUMA RM 80 !!
DAH ADA BAKUL SENDIRI? (da siap decorate ye)
ANDA CUMA BG KAMI RM 60 !

p/s : jika diambil sekali dengan doorgift, harga masih boley dirunding ~







Friday, October 14, 2011

DoorGift yang lebih MURAH, serendah RM0.60 ! CANTIK ! SEDAP ! cuma di Kedai Cokelat Berkelip

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:40 PM 0 comments
assalamualaikum sayang !
oleh kerana ramai yang mengundang Kedai Cokelat Berkelip ke majlis berbahagia diorang, kami mengambil langkah drastic lg dramatic untuk melakukan PENURUNAN HARGA BERSUNGGUH-SUNGGUH !!
DoorGift yang murah dan cantik hanya untuk anda sempena Perkahwinan ataupon pertunangan anda !
DARI RM0.60 SAHAJA !!!!

BERKENAN?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699


oreo choc with golden based box
100pcs> = RM1.40/each
200pcs> = RM1.30/each
300pcs> = RM1.20/each
400pcs> = RM1.00/each


1 cavity of Praline with flower
100pcs> = RM0.95/each
200pcs> = RM0.85/each
300pcs> = RM0.75/each
400pcs> = RM0.60/each


2 cavity choc with flower
100pcs> = RM1.20/each
200pcs> = RM1.10/each
300pcs> = RM1.00/each
400pcs> = RM0.90/each


oreo choc with cute decoration
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM1.00/each


oreo choc bunjut style
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.90/each


3 cavity (praline choc)
100pcs> = RM1.60/each
200pcs> = RM1.50/each
300pcs> = RM1.40/each
400pcs> = RM1.30/each

2 biji praline choc in sushi box 
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.95/each


oreo choc bunjut style
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.90/each


Wednesday, October 12, 2011

Bersama Kedai Cokelat di beberapa kedai di kawasan DUNGUN !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:10 PM 0 comments

InsyaAllah, mulai esok, 13 OCTOBER 2011, Khamis, anda boleh dapatkan pemplate Kedai Cokelat Berkelip di beberapa buah kedai di sekitar daerah DUNGUN..
Antara kedai yang terlipat ialah kedai kak Julia Juliana iaitu kedai makan JULIA RASA THAI, kedai makan Pok Pa berdekatan dengan Jambatan Sura, Taman Permint, semua branch COPY STATION / Sadin iaitu di sebelah Air Buah Gelas Besar, depan Politeknik SMZA, BAngunan Karisma dalam UiTM Dungun dan di sebelah Farmasi Bestari.. Kami telah pon dapat permission daripada adik Abang Din iaitu Azrul Yoe..
selain itu, kami jugak maybe akan membuat contoh HANTARAN PERKAHWINAN dan akan di displaykan di Kedai Bunga dan Hantaran USRAH, bersebelahan dengan Caltex Kristal ~






DAPATKAN COKLAT YANG SEDAP DAN LAZAT HANYA DI KEDAI COKLAT BERKELIP, DUNGUN, TERENGGANU !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 12:39 PM 0 comments
Penggemar coklat pasti mahukan coklat yang seda, lazat serta sedap mata memandang..
kami di sini sedia untuk penuhi permintaan anda untuk membuat coklat yang pastinya sedap dan cantik..
untuk warga DUNGUN, TERENGGANU, kini kami sedia menghulurkan bantuan kami kepada anda untuk dapatkan coklat..
bukan sekadar untuk dimakan untuk diri sendiri, kami juga sedia untuk membuat hadiah kepada yang tersayang, hadiah hari jadi, hadiah perpisahan, cepat sembuh dan banyak lagi..
kami akan mengembangkan lagi perniagaan kami ke seluruh malaysia..

BERKENAN?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699









TERIMA KASIH !!

Tuesday, October 11, 2011

ADA BANYAK LAGI DoorGift !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:56 AM 0 comments
Kat cini, kami ade gak buat banyak lagi contoh2 doorgift untuk anda. Doorgift nie boley la nak bagi kat tetamu yang mari bertandang kat umah mase kenduri kan.. Ini hanyalah contoh, kalau anda-anda sume ade contoh @ ade idea @ ade budget sendiri, kami boley tolong buatkan untuk anda..

SEGALANYA MUNGKIN BG ANDA !

BERKENAN?
Hubungi :
Yuyue Anuar : 014 827 8262
Effa Adnan : 017 944 5699


oreo choc with golden based box
RM 1.80 = <50 biji
RM 1.70 = 51-100 biji
RM 1.60 = 101-200 biji
RM 1.50 = 201 biji >



1 biji praline dengan ikatan bunjut
RM 1.00 = <50 biji
RM 0.95 = 51-100 biji
RM 0.90 = 101-200 biji
RM 0.80 = 201 biji >





2 biji praline (beserta bunga)
RM 1.30 = <50 biji
RM 1.20 = 51-100 biji
RM 1.10 = 101-200 biji
RM 1.00 = 201 biji >



1 biji oreo dengan doyleys paper serta bunga
RM 1.70 = <50 biji
RM 1.60 = 51-100 biji
RM 1.50 = 101-200 biji
RM 1.40 = 201 biji >



1 biji oreo dengan ikatan bunjut dengan riben
RM 1.60 = <50 biji
RM 1.50 = 51-100 biji
RM 1.40 = 101-200 biji
RM 1.30 = 201 biji >



1 biji oreo (budget)

RM 1.65 = <50 biji
RM 1.55= 51-100 biji
RM 1.45 = 101-200 biji
RM 1.35 = 201 biji >



2 cavity praline coklat

RM 1.30 = <50 biji
RM 1.20 = 51-100 biji
RM 1.10 = 101-200 biji
RM 1.00 = 201 biji >



3 cavity praline dengan ikatan bunjut
RM 1.95 = <50 biji
RM 1.90 = 51-100 biji
RM 1.80 = 101-200 biji
RM 1.70 = 201 biji >



1 biji oreo (budget)

RM 1.60 = <50 biji
RM 1.50 = 51-100 biji
RM 1.40 = 101-200 biji
RM 1.30 = 201 biji >



2 biji praline dalam bekas sushi (beserta bunga)
RM 1.40 = <50 biji
RM 1.30 = 51-100 biji
RM 1.20 = 101-200 biji
RM 1.10 = 201 biji >




Monday, October 10, 2011

special GIFT for SOMEONE !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 2:49 PM 0 comments
mahu mencuba untuk mencari kelainan dalam memberi hadiah?
walaupun kepada sahabat handai mahupun teman istimewa..
kami sedia memberi anda service terbaek dari kami untuk anda demi menceriakan hati insan tersayang..
dengan sentuhan kretif, gabungan idea anda dan juga kami, PASTI MENARIK !!

p/s : design ini jugak boley kalu nak buat untuk hantaran perkahwinan ~

enjoy viewing !!

BERKENAN ?
Hubungi :
Yuyue Anuar : 014 827 8262
Effa Adnan : 017 944 5699


new design !!
12 biji praline
2 biji oreo
1 chocolate bar
TOTAL = RM 20



11 biji praline
8 biji oreo
1 love box
TOTAL = RM 32


11 biji praline
8 biji oreo
1 love box
TOTAL = RM 32



love box
RM 15  shj !!



7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17


7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17



7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17


Wednesday, October 19, 2011

 new design, new product, GERENTI SPECIAL PUNYA !!


nie contoh design yang baru..
yeeee, x percaya??

MEMANG SEJAMBAK BUNGA !!

cantik, menarik, romantik dan SEDAP !
bau jugak sedap taw..
sangat manis semanis senyuman orang yang menerima nya ~

PRICE??
10 KUNTUM RM20, 20 KUNTUM RM32...
harga ini hanya untuk 5 yang TERAWAL SAHAJA !!

warna anda boleh pilih sendiri ~

normal price :
~ 10 kuntum, rm28
~ 20 kuntum, rm40







BERKENAN ?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699


Saturday, October 15, 2011

 Design Chocolate yang BARU untuk HANTARAN !!


Kami telah memerah otak kami yang x brape nak biji dengan mendesignkan 1 set hantaran untuk anda !
beli dengan kami dan hanya letakkan di atas pahar sahaja..
simple..
kami sedia untuk menerima tempahan dari anda di luar sana..

hantaran ini mungkin akan di display atau dipertontonkan di KEDAI BUNGA USRAH !

coklat di dalam bakul yang cantik dan berbunga..
sepadan dengan hati pengantin yang sedang berbunga di atas pelamin..
contain :
2 pcs chocolate bar (untuk tulis nma, max 5 huruf)
2 pcs oreo chocolate (bride & groom)
8 pcs roses
10 pcs wrapped love chocolate
4 botol ribena sparkling

free gift : 3 batang bunga dari kaen felt ! yang chomel kat tengah 2



HARGA??
CUMA RM 80 !!
DAH ADA BAKUL SENDIRI? (da siap decorate ye)
ANDA CUMA BG KAMI RM 60 !

p/s : jika diambil sekali dengan doorgift, harga masih boley dirunding ~







Friday, October 14, 2011

 DoorGift yang lebih MURAH, serendah RM0.60 ! CANTIK ! SEDAP ! cuma di Kedai Cokelat Berkelip


assalamualaikum sayang !
oleh kerana ramai yang mengundang Kedai Cokelat Berkelip ke majlis berbahagia diorang, kami mengambil langkah drastic lg dramatic untuk melakukan PENURUNAN HARGA BERSUNGGUH-SUNGGUH !!
DoorGift yang murah dan cantik hanya untuk anda sempena Perkahwinan ataupon pertunangan anda !
DARI RM0.60 SAHAJA !!!!

BERKENAN?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699


oreo choc with golden based box
100pcs> = RM1.40/each
200pcs> = RM1.30/each
300pcs> = RM1.20/each
400pcs> = RM1.00/each


1 cavity of Praline with flower
100pcs> = RM0.95/each
200pcs> = RM0.85/each
300pcs> = RM0.75/each
400pcs> = RM0.60/each


2 cavity choc with flower
100pcs> = RM1.20/each
200pcs> = RM1.10/each
300pcs> = RM1.00/each
400pcs> = RM0.90/each


oreo choc with cute decoration
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM1.00/each


oreo choc bunjut style
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.90/each


3 cavity (praline choc)
100pcs> = RM1.60/each
200pcs> = RM1.50/each
300pcs> = RM1.40/each
400pcs> = RM1.30/each

2 biji praline choc in sushi box 
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.95/each


oreo choc bunjut style
100pcs> = RM1.30/each
200pcs> = RM1.20/each
300pcs> = RM1.10/each
400pcs> = RM0.90/each


Wednesday, October 12, 2011

 Bersama Kedai Cokelat di beberapa kedai di kawasan DUNGUN !!



InsyaAllah, mulai esok, 13 OCTOBER 2011, Khamis, anda boleh dapatkan pemplate Kedai Cokelat Berkelip di beberapa buah kedai di sekitar daerah DUNGUN..
Antara kedai yang terlipat ialah kedai kak Julia Juliana iaitu kedai makan JULIA RASA THAI, kedai makan Pok Pa berdekatan dengan Jambatan Sura, Taman Permint, semua branch COPY STATION / Sadin iaitu di sebelah Air Buah Gelas Besar, depan Politeknik SMZA, BAngunan Karisma dalam UiTM Dungun dan di sebelah Farmasi Bestari.. Kami telah pon dapat permission daripada adik Abang Din iaitu Azrul Yoe..
selain itu, kami jugak maybe akan membuat contoh HANTARAN PERKAHWINAN dan akan di displaykan di Kedai Bunga dan Hantaran USRAH, bersebelahan dengan Caltex Kristal ~






 DAPATKAN COKLAT YANG SEDAP DAN LAZAT HANYA DI KEDAI COKLAT BERKELIP, DUNGUN, TERENGGANU !!


Penggemar coklat pasti mahukan coklat yang seda, lazat serta sedap mata memandang..
kami di sini sedia untuk penuhi permintaan anda untuk membuat coklat yang pastinya sedap dan cantik..
untuk warga DUNGUN, TERENGGANU, kini kami sedia menghulurkan bantuan kami kepada anda untuk dapatkan coklat..
bukan sekadar untuk dimakan untuk diri sendiri, kami juga sedia untuk membuat hadiah kepada yang tersayang, hadiah hari jadi, hadiah perpisahan, cepat sembuh dan banyak lagi..
kami akan mengembangkan lagi perniagaan kami ke seluruh malaysia..

BERKENAN?
HUBUNGI :
YUYUE ANUAR : 014 827 8262
EFFA ADNAN : 017 944 5699









TERIMA KASIH !!

Tuesday, October 11, 2011

 ADA BANYAK LAGI DoorGift !!


Kat cini, kami ade gak buat banyak lagi contoh2 doorgift untuk anda. Doorgift nie boley la nak bagi kat tetamu yang mari bertandang kat umah mase kenduri kan.. Ini hanyalah contoh, kalau anda-anda sume ade contoh @ ade idea @ ade budget sendiri, kami boley tolong buatkan untuk anda..

SEGALANYA MUNGKIN BG ANDA !

BERKENAN?
Hubungi :
Yuyue Anuar : 014 827 8262
Effa Adnan : 017 944 5699


oreo choc with golden based box
RM 1.80 = <50 biji
RM 1.70 = 51-100 biji
RM 1.60 = 101-200 biji
RM 1.50 = 201 biji >



1 biji praline dengan ikatan bunjut
RM 1.00 = <50 biji
RM 0.95 = 51-100 biji
RM 0.90 = 101-200 biji
RM 0.80 = 201 biji >





2 biji praline (beserta bunga)
RM 1.30 = <50 biji
RM 1.20 = 51-100 biji
RM 1.10 = 101-200 biji
RM 1.00 = 201 biji >



1 biji oreo dengan doyleys paper serta bunga
RM 1.70 = <50 biji
RM 1.60 = 51-100 biji
RM 1.50 = 101-200 biji
RM 1.40 = 201 biji >



1 biji oreo dengan ikatan bunjut dengan riben
RM 1.60 = <50 biji
RM 1.50 = 51-100 biji
RM 1.40 = 101-200 biji
RM 1.30 = 201 biji >



1 biji oreo (budget)

RM 1.65 = <50 biji
RM 1.55= 51-100 biji
RM 1.45 = 101-200 biji
RM 1.35 = 201 biji >



2 cavity praline coklat

RM 1.30 = <50 biji
RM 1.20 = 51-100 biji
RM 1.10 = 101-200 biji
RM 1.00 = 201 biji >



3 cavity praline dengan ikatan bunjut
RM 1.95 = <50 biji
RM 1.90 = 51-100 biji
RM 1.80 = 101-200 biji
RM 1.70 = 201 biji >



1 biji oreo (budget)

RM 1.60 = <50 biji
RM 1.50 = 51-100 biji
RM 1.40 = 101-200 biji
RM 1.30 = 201 biji >



2 biji praline dalam bekas sushi (beserta bunga)
RM 1.40 = <50 biji
RM 1.30 = 51-100 biji
RM 1.20 = 101-200 biji
RM 1.10 = 201 biji >




Monday, October 10, 2011

 special GIFT for SOMEONE !!


mahu mencuba untuk mencari kelainan dalam memberi hadiah?
walaupun kepada sahabat handai mahupun teman istimewa..
kami sedia memberi anda service terbaek dari kami untuk anda demi menceriakan hati insan tersayang..
dengan sentuhan kretif, gabungan idea anda dan juga kami, PASTI MENARIK !!

p/s : design ini jugak boley kalu nak buat untuk hantaran perkahwinan ~

enjoy viewing !!

BERKENAN ?
Hubungi :
Yuyue Anuar : 014 827 8262
Effa Adnan : 017 944 5699


new design !!
12 biji praline
2 biji oreo
1 chocolate bar
TOTAL = RM 20



11 biji praline
8 biji oreo
1 love box
TOTAL = RM 32


11 biji praline
8 biji oreo
1 love box
TOTAL = RM 32



love box
RM 15  shj !!



7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17


7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17



7 biji praline
1 love box (takde penutup)
RM 17


 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez