Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Thursday, March 28, 2013

ORDER : Kek Kahwin Kak Sheda

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 8:26 PM 1 comments

Assalamualaikum :)

Bulan March yang super duper buzy. Banyak order yang menapak kat dalam buku order Tuan Tanah. ALHAMDULLILAH dengan rezeki yang mencurah-curah ini.

Ini cerita yang berkaitan dengan majlis kahwin kak Sheda :)
w0w, sangat kalut dengan class, pastu alergi dengan air cond yang tetiba nak muncul, hari yang panas nak mampus campur pulak dengan kelam kabut sampai tertinggal papan kek.

apa-apa pun, sangat berterima kasih dengan family kak Sheda yang sanggup menerima kekurangan diri tuan tanah ini ^_^v


tadaaaaaa, ni la kak Sheda :)

ini hantaran untuk kakaknya kak Sheda










kek murah dan cantik sekitar Dungun / Kuala Terengganu / Kemaman
yuyu  - 0111 993 4336


Monday, March 18, 2013

ORDER : Kek Kahwin Kak Tini Kertih

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 12:18 PM 0 comments
Assalamualaikum

Hei, hei, hei...
Lamanya Tuan Tanah tak berblogging kat dalam blog tuan tanah yang berserabai ni :p
Kalai ni nak update lagi pasal order dari customer untuk kek kahwin :)
Namanya kak Hartini dari Kertih

Sangat cantik, dengan nasi minyak yang sedap, suasana yang nyaman
Cukup senang dan senyum sampai telinga masa buat decoration untuk kek ini

Fondant Cupcakes :)


gojezzzzz

biru + purple




Kakitangan Sokongan :)
Cik Mira 




Sunday, March 3, 2013

XTVT : Happy Birthday BIG Sista

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:23 PM 0 comments
Assalamualaikum semua..

Hari ini tuan tanah pergi majlis perkahwinan kawan kat Jerteh. Tapi before ke sana, sempat la hiaskan sebiji kek untuk kakak sulung tuan tanah ni.

ini page Collagen beliau
Refine Beauty Malaysia

tahun lepas sudah bagi coklat hantar direct kat office dia, tahun ni jadi double belated sebab birthday nya masa bulan 1 lagi. Jadi my bro-in-law cakap buat la double belated.

jum jamu2 selera tengok kek :p









mencari kek yang murah dan sedap?
area dungun . terengganu
jum follow 
0111 993 4336 - yuyu

Sunday, February 24, 2013

ORDER : Yusliza + Taufik

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:23 AM 0 comments
Assalamualaikum

Hye2, Februari bulan yang sangat bizi au. Banyak kek kahwin, kek birthday, kek hantaran, kekekekekekeke.
Alhamdullilah dengan rezeki ni. Moga2 lebih maju hendaknya :)
AMEENNNNN

Tuan tanah saja la nak tayang gambar2 yang siang tadi tuan tanah setting kek kahwin :)
Yusliza + Taufik Kampung Alur Tembesu 23 Februari 2013 Pink Purple

Pakej yang Yusliza pilih :-
~ 1 biji Rainbow cake 8inci
~ 1 biji Sponge Cake 11inci
~ 100 biji Cupcakes
~ 100 biji Doorgift Oreo Golden-based
~ 16 biji Cupcakes hantaran Fondant
~  6 Triffles in Jar untuk meja pengantin












nak cari kek yang murah dan sedap area dungun / terengganu
jum follow
yuyu - 0111 993 4336

ORDER : Kak Shina (Kemasik) Doorgift + Kek untuk Birthday Dye Sarah :)

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:01 AM 0 comments
Assalamualaikum

hye u olls,
Weekend2 macam ni memang tuan tanah bizi sikit dengan order2 dari customers ni. Jadi payah la sikit nak update blog ngan update Facebook tuan tanah ni. Yang sempat balas pon yang ade naik notification kat BlackBerry buruk tuan tanah tu jer la.

Oke2, ini order dari Kak Shina yang stay kat Kemasik, Kemaman. rumah dia dekat sangat dengan Mesra Mall tu. 
Ini order untuk Birthday anaknya dengan nickname Dye Sarah :)
Majlisnya buat pada 23 Feb.

Jadi, Kak Shina order certain doorgift untuk bagi kat kawan2 Sarah yang datang tu nanti. Antaranya 50btg Lolichoc, 50 bunjut Oreo Bunjut, 50biji Cupcakes Choc Moist + 20biji Mini Pavlova. Lepas tu cake Choc Moist + Kit Kat + Fondant deco dengan cake Butter


choc moist cake + butter cake

mini pavlovaaaaaaaaa

doorgifts




nak cari kek sedap dan murah,
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

Tuesday, February 19, 2013

ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:38 AM 0 comments
Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:12 AM 0 comments
Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

Thursday, March 28, 2013

 ORDER : Kek Kahwin Kak Sheda



Assalamualaikum :)

Bulan March yang super duper buzy. Banyak order yang menapak kat dalam buku order Tuan Tanah. ALHAMDULLILAH dengan rezeki yang mencurah-curah ini.

Ini cerita yang berkaitan dengan majlis kahwin kak Sheda :)
w0w, sangat kalut dengan class, pastu alergi dengan air cond yang tetiba nak muncul, hari yang panas nak mampus campur pulak dengan kelam kabut sampai tertinggal papan kek.

apa-apa pun, sangat berterima kasih dengan family kak Sheda yang sanggup menerima kekurangan diri tuan tanah ini ^_^v


tadaaaaaa, ni la kak Sheda :)

ini hantaran untuk kakaknya kak Sheda










kek murah dan cantik sekitar Dungun / Kuala Terengganu / Kemaman
yuyu  - 0111 993 4336


Monday, March 18, 2013

 ORDER : Kek Kahwin Kak Tini Kertih


Assalamualaikum

Hei, hei, hei...
Lamanya Tuan Tanah tak berblogging kat dalam blog tuan tanah yang berserabai ni :p
Kalai ni nak update lagi pasal order dari customer untuk kek kahwin :)
Namanya kak Hartini dari Kertih

Sangat cantik, dengan nasi minyak yang sedap, suasana yang nyaman
Cukup senang dan senyum sampai telinga masa buat decoration untuk kek ini

Fondant Cupcakes :)


gojezzzzz

biru + purple




Kakitangan Sokongan :)
Cik Mira 




Sunday, March 3, 2013

 XTVT : Happy Birthday BIG Sista


Assalamualaikum semua..

Hari ini tuan tanah pergi majlis perkahwinan kawan kat Jerteh. Tapi before ke sana, sempat la hiaskan sebiji kek untuk kakak sulung tuan tanah ni.

ini page Collagen beliau
Refine Beauty Malaysia

tahun lepas sudah bagi coklat hantar direct kat office dia, tahun ni jadi double belated sebab birthday nya masa bulan 1 lagi. Jadi my bro-in-law cakap buat la double belated.

jum jamu2 selera tengok kek :p









mencari kek yang murah dan sedap?
area dungun . terengganu
jum follow 
0111 993 4336 - yuyu

Sunday, February 24, 2013

 ORDER : Yusliza + Taufik


Assalamualaikum

Hye2, Februari bulan yang sangat bizi au. Banyak kek kahwin, kek birthday, kek hantaran, kekekekekekeke.
Alhamdullilah dengan rezeki ni. Moga2 lebih maju hendaknya :)
AMEENNNNN

Tuan tanah saja la nak tayang gambar2 yang siang tadi tuan tanah setting kek kahwin :)
Yusliza + Taufik Kampung Alur Tembesu 23 Februari 2013 Pink Purple

Pakej yang Yusliza pilih :-
~ 1 biji Rainbow cake 8inci
~ 1 biji Sponge Cake 11inci
~ 100 biji Cupcakes
~ 100 biji Doorgift Oreo Golden-based
~ 16 biji Cupcakes hantaran Fondant
~  6 Triffles in Jar untuk meja pengantin












nak cari kek yang murah dan sedap area dungun / terengganu
jum follow
yuyu - 0111 993 4336

 ORDER : Kak Shina (Kemasik) Doorgift + Kek untuk Birthday Dye Sarah :)


Assalamualaikum

hye u olls,
Weekend2 macam ni memang tuan tanah bizi sikit dengan order2 dari customers ni. Jadi payah la sikit nak update blog ngan update Facebook tuan tanah ni. Yang sempat balas pon yang ade naik notification kat BlackBerry buruk tuan tanah tu jer la.

Oke2, ini order dari Kak Shina yang stay kat Kemasik, Kemaman. rumah dia dekat sangat dengan Mesra Mall tu. 
Ini order untuk Birthday anaknya dengan nickname Dye Sarah :)
Majlisnya buat pada 23 Feb.

Jadi, Kak Shina order certain doorgift untuk bagi kat kawan2 Sarah yang datang tu nanti. Antaranya 50btg Lolichoc, 50 bunjut Oreo Bunjut, 50biji Cupcakes Choc Moist + 20biji Mini Pavlova. Lepas tu cake Choc Moist + Kit Kat + Fondant deco dengan cake Butter


choc moist cake + butter cake

mini pavlovaaaaaaaaa

doorgifts




nak cari kek sedap dan murah,
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

Tuesday, February 19, 2013

 ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella


Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


 ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor


Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez