Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Tuesday, February 19, 2013

ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:12 AM
Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

0 comments on "ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor"

Post a Comment

Tuesday, February 19, 2013

 ORDER : Kek Kahwin Fondant dari Anor


Assalamualaikum

Selamat Pagi semua, Tuan tanah try buat marathon n3 untuk hari ini sebab start esok Tuan tanah da bizi. Nanti semua n3 bersekung macam sebelom2 ini. Tuan tanah nak try update blog sekerap mungkin dah lepas ni. Asyik update kat FB jer kan :)

Ini Kek Kahwin untuk kakak Anor. Yang ni untuk 10hb Februari  2013. Anor dah start order dari tahun lepas lagi. Masa tu dah start pilih design yang berkenan.

Akceli, dia request batang bunga tu warna coklat tapi tuan tanah da try buat warna coklat, tuan tanah tak berkenan. Jadi tukar la kepada hitam yang cun melecun ini. Yang ini dalam dia Choc Moist Kukus :)

Tak sia-sia tidur pkol 2pagi bangun pukul 6pagi sematat-mata nak siapkan kek ini. Anor puas hati sangat :)
TQSM Anor :)




printscreen dari FaceBook Anor :)



nak cari kek murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu

0 comments:

Post a Comment

 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez