Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Thursday, March 28, 2013

ORDER : Kek Kahwin Kak Sheda

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 8:26 PM 1 comments

Assalamualaikum :)

Bulan March yang super duper buzy. Banyak order yang menapak kat dalam buku order Tuan Tanah. ALHAMDULLILAH dengan rezeki yang mencurah-curah ini.

Ini cerita yang berkaitan dengan majlis kahwin kak Sheda :)
w0w, sangat kalut dengan class, pastu alergi dengan air cond yang tetiba nak muncul, hari yang panas nak mampus campur pulak dengan kelam kabut sampai tertinggal papan kek.

apa-apa pun, sangat berterima kasih dengan family kak Sheda yang sanggup menerima kekurangan diri tuan tanah ini ^_^v


tadaaaaaa, ni la kak Sheda :)

ini hantaran untuk kakaknya kak Sheda










kek murah dan cantik sekitar Dungun / Kuala Terengganu / Kemaman
yuyu  - 0111 993 4336


Monday, March 18, 2013

ORDER : Kek Kahwin Kak Tini Kertih

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 12:18 PM 0 comments
Assalamualaikum

Hei, hei, hei...
Lamanya Tuan Tanah tak berblogging kat dalam blog tuan tanah yang berserabai ni :p
Kalai ni nak update lagi pasal order dari customer untuk kek kahwin :)
Namanya kak Hartini dari Kertih

Sangat cantik, dengan nasi minyak yang sedap, suasana yang nyaman
Cukup senang dan senyum sampai telinga masa buat decoration untuk kek ini

Fondant Cupcakes :)


gojezzzzz

biru + purple




Kakitangan Sokongan :)
Cik Mira 




Sunday, March 3, 2013

XTVT : Happy Birthday BIG Sista

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:23 PM 0 comments
Assalamualaikum semua..

Hari ini tuan tanah pergi majlis perkahwinan kawan kat Jerteh. Tapi before ke sana, sempat la hiaskan sebiji kek untuk kakak sulung tuan tanah ni.

ini page Collagen beliau
Refine Beauty Malaysia

tahun lepas sudah bagi coklat hantar direct kat office dia, tahun ni jadi double belated sebab birthday nya masa bulan 1 lagi. Jadi my bro-in-law cakap buat la double belated.

jum jamu2 selera tengok kek :p









mencari kek yang murah dan sedap?
area dungun . terengganu
jum follow 
0111 993 4336 - yuyu

Thursday, March 28, 2013

 ORDER : Kek Kahwin Kak Sheda



Assalamualaikum :)

Bulan March yang super duper buzy. Banyak order yang menapak kat dalam buku order Tuan Tanah. ALHAMDULLILAH dengan rezeki yang mencurah-curah ini.

Ini cerita yang berkaitan dengan majlis kahwin kak Sheda :)
w0w, sangat kalut dengan class, pastu alergi dengan air cond yang tetiba nak muncul, hari yang panas nak mampus campur pulak dengan kelam kabut sampai tertinggal papan kek.

apa-apa pun, sangat berterima kasih dengan family kak Sheda yang sanggup menerima kekurangan diri tuan tanah ini ^_^v


tadaaaaaa, ni la kak Sheda :)

ini hantaran untuk kakaknya kak Sheda










kek murah dan cantik sekitar Dungun / Kuala Terengganu / Kemaman
yuyu  - 0111 993 4336


Monday, March 18, 2013

 ORDER : Kek Kahwin Kak Tini Kertih


Assalamualaikum

Hei, hei, hei...
Lamanya Tuan Tanah tak berblogging kat dalam blog tuan tanah yang berserabai ni :p
Kalai ni nak update lagi pasal order dari customer untuk kek kahwin :)
Namanya kak Hartini dari Kertih

Sangat cantik, dengan nasi minyak yang sedap, suasana yang nyaman
Cukup senang dan senyum sampai telinga masa buat decoration untuk kek ini

Fondant Cupcakes :)


gojezzzzz

biru + purple




Kakitangan Sokongan :)
Cik Mira 




Sunday, March 3, 2013

 XTVT : Happy Birthday BIG Sista


Assalamualaikum semua..

Hari ini tuan tanah pergi majlis perkahwinan kawan kat Jerteh. Tapi before ke sana, sempat la hiaskan sebiji kek untuk kakak sulung tuan tanah ni.

ini page Collagen beliau
Refine Beauty Malaysia

tahun lepas sudah bagi coklat hantar direct kat office dia, tahun ni jadi double belated sebab birthday nya masa bulan 1 lagi. Jadi my bro-in-law cakap buat la double belated.

jum jamu2 selera tengok kek :p









mencari kek yang murah dan sedap?
area dungun . terengganu
jum follow 
0111 993 4336 - yuyu

 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez