Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Wednesday, November 30, 2011

ORDER : Tieyy Ahmed, Siti Mutiah, Hasnita and Abg Joe ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:41 PM 0 comments


yg nie Tieyy Ahmed order ~


order Mutiah ~




nie la gerangan coklat yang Abg Joe tempah untuk Eyhan ~


Order dr my BIGGEST Sis Angelina Mohd Anuar~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 11:24 PM 0 comments

ini die kakak besar sy !
name glamer die MADAME POISSE..
nie BLOG die..
CUUNNNN ~
order 50 BATANG OREO L0LICH0C !
sangat ser0n0k la opismate die nanti kan ~
TQ ACHE SBB ORDER !!





Tuesday, November 29, 2011

order : Special Choc dr customer ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 8:30 PM 0 comments
order dr Kak Azna untuk Besday mum die ~
jaoh dtg dr Kaunatan sbb nak pick up choc nie ~


yang nie order dr kak Nani dari Bentong... ~



order dr Rohayunizal untuk die ngan Bf nye ~
sedap wo0o . . . .


yang nie lak puan partner yang tempah..
Effa untuk sepupu yang dpt 5A dlm UPSR die ari tu ~
TAHNIAH FAHMI !




LoLi Choc Lagi !!!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 2:05 AM 0 comments
nie gambar l0li choc dengan design yang baru..
x taw la kot2 korang x minat dengan design nie..
still open for ORDER !!!













cantik nye order dr Fajar ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:49 AM 0 comments
 nie la antara order dari Fajar..
die nak 40 batang l0li ch0c then nak letak nama ~

yang nie gmbar l0li nie dlm plactic..
da pack kan sume nye skali ~
penat tulis name sesorang nih -,-

k0n0n nye nak candid la kan ~
heeee ~
jadi la jugak nie..
tq kat Fajar sbb order nie ~
es0k akan deliver ke UiTM Dungun ~



SPECIAL CHOC UNTUK SEMUA !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:22 AM 0 comments
KEDAI COKELAT BERKELIP 
ade mengeluarkan design coklat yang baru !!
hanya untuk anda !
sangat sesuai untuk HANTARAN, GIFT UNTUK TERSAYANG, ANNIVERSARRY, BESDAY GIFT DLL..
ayat anda boley tuturkan sendiri..
memang cantik, memang marvelous, memang gorgeous kan ~

HARGA CUMA 
RM60 !!!

p/s : pon boley post nie ~










order dr Hamizah Mahiran

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 1:19 AM 0 comments
sis Hamizah order 2 bouquets of roses untuk hubby nye dan 1 lg bouquet untuk mak tersayang ~
tq sebab order kan ~
p/s : gambar cantek la sebab ade DSLR ade kat umah nie..
mggu depan xde la.. pakai hp Vivaz Maroon jer la ~




22 kuntum untuk hubby ~


tema pink purple untuk ibu tersayang ~


pr0m0te anak sedare ch0p ~ (:

Wednesday, November 16, 2011

JAMBANGAN BUNGA COKLAT yang cantik dan memikat hati ~

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:23 AM 0 comments
kalau kite beli fresh flowers kan, bile da cukup mase die akan layu dan x cantik lagi...

KINI

product terbaru kami iaitu JAMBANGAN COKLAT yang sangat cantik !!
dibalut seperti jambangan fresh flowers, sangat sesuai sebagai pemberian kepada :
TERSAYANG
CONVO
DINNER
FAREWELL
BIRTHDAY
DLL

HARGA??
cuma RM 25 - 10 kuntum
RM 45 - 20 kuntum
untuk tambahan bunga + RM 2 (1 kuntum)


kalau mahukan yang lebih special?

TAMBAHAN ARTIFICIAL FLOWER !
HARGA?

RM 45 - 10 kuntum
RM 65 - 20 kuntum









BERKENAN?
HUNGUNGI :
YUYUE ANUAR - 014 827 8262
EFFA ADNAN - 017 944 5699


Wednesday, November 30, 2011

 ORDER : Tieyy Ahmed, Siti Mutiah, Hasnita and Abg Joe ~




yg nie Tieyy Ahmed order ~


order Mutiah ~




nie la gerangan coklat yang Abg Joe tempah untuk Eyhan ~


 Order dr my BIGGEST Sis Angelina Mohd Anuar~



ini die kakak besar sy !
name glamer die MADAME POISSE..
nie BLOG die..
CUUNNNN ~
order 50 BATANG OREO L0LICH0C !
sangat ser0n0k la opismate die nanti kan ~
TQ ACHE SBB ORDER !!





Tuesday, November 29, 2011

 order : Special Choc dr customer ~


order dr Kak Azna untuk Besday mum die ~
jaoh dtg dr Kaunatan sbb nak pick up choc nie ~


yang nie order dr kak Nani dari Bentong... ~



order dr Rohayunizal untuk die ngan Bf nye ~
sedap wo0o . . . .


yang nie lak puan partner yang tempah..
Effa untuk sepupu yang dpt 5A dlm UPSR die ari tu ~
TAHNIAH FAHMI !




 LoLi Choc Lagi !!!


nie gambar l0li choc dengan design yang baru..
x taw la kot2 korang x minat dengan design nie..
still open for ORDER !!!













 cantik nye order dr Fajar ~


 nie la antara order dari Fajar..
die nak 40 batang l0li ch0c then nak letak nama ~

yang nie gmbar l0li nie dlm plactic..
da pack kan sume nye skali ~
penat tulis name sesorang nih -,-

k0n0n nye nak candid la kan ~
heeee ~
jadi la jugak nie..
tq kat Fajar sbb order nie ~
es0k akan deliver ke UiTM Dungun ~



 SPECIAL CHOC UNTUK SEMUA !!


KEDAI COKELAT BERKELIP 
ade mengeluarkan design coklat yang baru !!
hanya untuk anda !
sangat sesuai untuk HANTARAN, GIFT UNTUK TERSAYANG, ANNIVERSARRY, BESDAY GIFT DLL..
ayat anda boley tuturkan sendiri..
memang cantik, memang marvelous, memang gorgeous kan ~

HARGA CUMA 
RM60 !!!

p/s : pon boley post nie ~










 order dr Hamizah Mahiran


sis Hamizah order 2 bouquets of roses untuk hubby nye dan 1 lg bouquet untuk mak tersayang ~
tq sebab order kan ~
p/s : gambar cantek la sebab ade DSLR ade kat umah nie..
mggu depan xde la.. pakai hp Vivaz Maroon jer la ~




22 kuntum untuk hubby ~


tema pink purple untuk ibu tersayang ~


pr0m0te anak sedare ch0p ~ (:

Wednesday, November 16, 2011

 JAMBANGAN BUNGA COKLAT yang cantik dan memikat hati ~


kalau kite beli fresh flowers kan, bile da cukup mase die akan layu dan x cantik lagi...

KINI

product terbaru kami iaitu JAMBANGAN COKLAT yang sangat cantik !!
dibalut seperti jambangan fresh flowers, sangat sesuai sebagai pemberian kepada :
TERSAYANG
CONVO
DINNER
FAREWELL
BIRTHDAY
DLL

HARGA??
cuma RM 25 - 10 kuntum
RM 45 - 20 kuntum
untuk tambahan bunga + RM 2 (1 kuntum)


kalau mahukan yang lebih special?

TAMBAHAN ARTIFICIAL FLOWER !
HARGA?

RM 45 - 10 kuntum
RM 65 - 20 kuntum









BERKENAN?
HUNGUNGI :
YUYUE ANUAR - 014 827 8262
EFFA ADNAN - 017 944 5699


 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez