Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Friday, April 6, 2012

ILLEGAL !!

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 3:53 PM 1 comments
hari nie terasa lak nak post kat dalam blog nie.. ntah ada perasaan yang nak publishkan orang-orang yang pernah amek / curik / copy / download DLL lagi.. diorang yang amek gambar dari facebook Kedai Cokelat Berkelip




MOST WANTED : CikPuan Sri Eeza Fazryna
die amek gambar, pastu bile kite bunyi, die maki pulak..
nak buat macam mana kan, die jer yang buat coklat dlm dunia nie..
tp, pict yang die tunjuk lawa nak mampos, bile die buat sendiri, 
HANCUR TAHAP GABAN !


yang nie nurfizz x silap..
sokay la, boley maafkan sebab lepas anta msg kat fb die, die remove pict yang KCB punye..
yang orang laen punye still ade dlm tu ~
tp panas + baran sebab die CROP !






this one pict dr salah sorang konon nye nak jd la student dengan KCB..
at last, HANCUSSSSSSSS...
xley blah statement "dengan kebenaran"..
bikin panas jer kan..
1 lg, pandai nye kan die cari pict choc yang xde watermark..
sangat bijak kan ~
then skarang die da deactive pon account fb die

yang nie pon seronok jugak..
die beli choc nie dengan KCB, wat balik rumah..
SNAP PICT, buat fb pasal CHOC, UPLOAD pict nie...
dengan xde watermark dr KCB pon...
then, die pon da deactive skarang ~

p/s : moral of the story, jangan la kite ciplak yang orang. hidop x bahagia dengan duit yang kite dapat tu.. laen la kalu awk amek design, then awk buat sendiri, itu sy pon x kesah, at least awk tahu mcm mane payah buat coklat tu....

tgk, kan ramai yang CURIK PICTURE KCB da lingkup..
jd, amek teladan yep ~



Friday, April 6, 2012

 ILLEGAL !!


hari nie terasa lak nak post kat dalam blog nie.. ntah ada perasaan yang nak publishkan orang-orang yang pernah amek / curik / copy / download DLL lagi.. diorang yang amek gambar dari facebook Kedai Cokelat Berkelip




MOST WANTED : CikPuan Sri Eeza Fazryna
die amek gambar, pastu bile kite bunyi, die maki pulak..
nak buat macam mana kan, die jer yang buat coklat dlm dunia nie..
tp, pict yang die tunjuk lawa nak mampos, bile die buat sendiri, 
HANCUR TAHAP GABAN !


yang nie nurfizz x silap..
sokay la, boley maafkan sebab lepas anta msg kat fb die, die remove pict yang KCB punye..
yang orang laen punye still ade dlm tu ~
tp panas + baran sebab die CROP !






this one pict dr salah sorang konon nye nak jd la student dengan KCB..
at last, HANCUSSSSSSSS...
xley blah statement "dengan kebenaran"..
bikin panas jer kan..
1 lg, pandai nye kan die cari pict choc yang xde watermark..
sangat bijak kan ~
then skarang die da deactive pon account fb die

yang nie pon seronok jugak..
die beli choc nie dengan KCB, wat balik rumah..
SNAP PICT, buat fb pasal CHOC, UPLOAD pict nie...
dengan xde watermark dr KCB pon...
then, die pon da deactive skarang ~

p/s : moral of the story, jangan la kite ciplak yang orang. hidop x bahagia dengan duit yang kite dapat tu.. laen la kalu awk amek design, then awk buat sendiri, itu sy pon x kesah, at least awk tahu mcm mane payah buat coklat tu....

tgk, kan ramai yang CURIK PICTURE KCB da lingkup..
jd, amek teladan yep ~



 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez