Terms & Conditons

1. Only serious buyers; no backouts. Backout buyers will be blacklisted.

2. Buying is at your own risk.

3. Shipping fee is not included. There will be a minimal charge of the shipping fee & box for shipping.We will be using ABX Express.

4. Please ensure that your shipping address location has someone in during delivery time.

5. Once you have received the goods, kindly send an email notify us kedaikelatkelip@gmail.com. If we do not hear from you within 10 days, we will assume that you have already received the goods.

Followers

JUM LIKE SAYANGS !!

Tuesday, February 19, 2013

ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella

Posted by Kedai CoKelat BerKelip at 10:38 AM
Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


0 comments on "ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella"

Post a Comment

Tuesday, February 19, 2013

 ORDER : Kek Hantaran Rainbow Cake from Teyha Bella


Assalamualaikum

Awal-awal tahun ni memang musim orang kahwin, orang bertunang, majlis cukur jambul, majlis itu, majlis ini. Tuan tanah pon start la tak cukup tangan nak buat itu, buat ini. Dah banyak sangat order nya, tuan tanah pulak kerja sorang-sorang. Kalau buat kek ni adik2 xboleh nak masok tangan sangat. Kalau coklat tu boleh la diorang boleh tolong packingkan 

Nak cerita, kek ni hantaran dari pihan perempuan kepada pihak lelaki. Yang ni hantaran bertunang ni. Dari Teyha kepada En Tunang beliau.

Dengar kata kek ni nak bawak ke Kuantan, dalam kereta lagi diorang da start main cubit-cubit kek ni.HIHI
Kalau da sampai mesti tinggal papan kek jer kan :p

 
bertemakan Pink Pepel :)
menawan kan :p




                                                   nak cari Kek yang murah area Dungun / Terengganu
jum follow :)
0111 993 4336 - yuyu


0 comments:

Post a Comment

 

Kedai Cokelat Berkelip Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez